zondag 9 januari 2011

Dingen voor de babykamer (1)


friendship star baby quilt
Ik ben nu alweer een dik jaar actief bezig met naaien en stofjes. Vroeger heb ik naaicursussen gedaan voor kleding en dergelijken. Toen werd al duidelijk dat ik niet netjes genoeg wil naaien om colbertjes en dergelijke te naaien. Dat duurt me ook te lang allemaal. Ik hou ervan om overzichtelijke projecten te doen, die eruit mogen zien als handgemaakt. Ook toepasbaarheid of bruikbaarheid vind ik belangrijk. Dik een jaar geleden ging ik met mijn zus Valerie op quiltles. We wisten er eigenlijk niks van. We hebben eerst helemaal met de hand een quilt gemaakt. Daarna ben ik doorgegaan op moderne toepasbare projecten. Ik heb veel gemaakt voor mijn jongste kindje (Fedde, mei 2010), maar ook voor Morritz (oktober 2006). Maar ook veel zelfgemaakte kado's. Vooral in mijn verlof had ik daar tijd voor. Ik zal de komende blogs besteden aan laten zien wat ik gemaakt heb. Als ik het bloggen dan een beetje snap en ik ben een beetje bij, dan wil ik ook gaan experimenteren met tutorials. Er zijn er 100-en te vinden op internet. Maar in Nederland vind ik nog niet zoveel blogs met tutorials. Hierbij de zelfgemaakte babykamer dingen. Deel 1, want de jongens moeten naar bed!
opgeleukte hydrofiel luiers 
zefgemaakte patchwork kussens
Pin It

2 opmerkingen:

Anoniem zei

I'm extremely impressed along with your writing skills as smartly as with the layout on your blog. Is that this a paid subject matter or did you modify it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it is uncommon to look a nice blog like this one nowadays..

Feel free to visit my site; kraamcadeau

Anoniem zei

It's really very complicated in this active life to listen news on Television, so I just use world wide web for that purpose, and take the hottest information.

Also visit my weblog :: kari994216.wordpress.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...