zaterdag 28 januari 2012

new projects all over the place!

I made a little baby gift of a pre-made shirt wit some embellishments. Hope she likes it!
Ik maakte een baby-kadootje van een zeeman shirtje dat ik opleukte met strijkletters, een strijk embleempje van hema en een zelfgeknutseld strikje!

Zelf opgeleukt baby kadootje!
As I put the envelop for the january blocks of the 99 swap in the mail,and at the same time I got the fabrics and instructions for february. Back to work!
Ik deed de januari blokken van de 99 op de bus (zie mijn vorige post) en spontaan kreeg ik de stofjes en instructies voor februari in de bus. Aan het werk dus maar weer!

Stof en instructies voor de februari blokken van de 99
The mailman also made me happy with fabrics I ordered. Jummie! Some were very expensiv but I pined after them so long I just did it!
En ik kreeg allerlei stofpakketjes die ik bestelde. Ik wacht er nog op 1. Vooral de auto, vissen en dwergen stofjes waren erg duur, maar ik had ze als zo vaak zitten bekijken dat ik dacht, ik doe het gewoon!... Jummie!And I started my secret `mama 60` project, just a peek. En ik begon mijn geheime mamma 60 project, een klein tipje van de sluier.... Het heeft te maken met 1 van onze gezamenlijke hobbies.


Ik moet dus gauw aan het werk!Pin It

2 opmerkingen:

tante b zei

wat leuk een geheim project! wellicht iets met de natuur, heel dicht bij huis??? xxm

Es ster zei

Wat een schattig rompertje! Hoe heb je de letters zo mooi gekregen (met strijkvelours)?
Tja de zeeman leent zich er wel voor om iets moois van te maken voor een klein prijsje :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...