donderdag 14 april 2011

Poppewieg & Macbook cover

Mijn Alexander heeft over veel dingen een mening. Toen hij een Macbook pro (13 inch) kocht, na lang twijfelen, was het duidelijk dat ik deze keer een hoes mocht maken. (vorige keer was dat zeker nog niet aan de orde). Maar hij had wel al onderzoek gedaan hoe dat er uit moest zien. Het was een combinatie van een aantal dingen die hij op internet had gezien. Het moest van dik gemeleerd donkergrijs vilt worden. Dus niet gewoon donkergrijs, niet gemeleerd lichtgrijs, niet te dun, niet te dik. We hebben internet over de hele wereld afgespeurd. Ik heb proefjes gkocht, maar na een lange zoektocht hebben we het gevonden. Daarna zijn we samen (ook een first) de naaikamer in gegaan, heeft hij zelf drukknopen er in gemaakt (ik durfde het op dit moment niet meer te verpesten door te hard of te zacht te hameren) en is dit het goed  gelukte resultaat!
zelfgemaakte hoes macbook pro

zelfgemaakte hoes macbook proMet natuurlijk een ZusjeB logo!

Ik maakte zoals aangekondigd een laatste kadootje voor Emma. Het is ergens geeindigd tussen een boodschappenmand en een poppereiswieg. Ik maakte hem van de restjes van Fedde's sterrenquilt, Morritz zijn Wild West quilt, de roodkapje rugzak, het was pure nostalgie. Ik maakte hem naar het voorbeeld dat in mijn maakverlanglijstje stond. Doordat voorbeeld moet je een beetje heen kijken als je een vergelijkbare smaak hebt als ik. Maar Het ontwerpje is leuk. Ik heb me niet aangemeld voor de swap, omdat ik me dan niet zo goed kan voorstellen of mensen het leuk vinden wat ik zou maken, of dat zij het veel netter maken ofzo en of ik het dan niet afschuwelijk vind wat ik terug krijg. Dit werd hem!

Poppewieg, reiswiegje van restjes, voor Emma

Poppewieg, reiswiegje van restjes, voor Emma

Poppewieg, reiswiegje van restjes, voor Emma
Nou ja. Zaterdag gaan we het pakketje overhandigen aan de kleine prinses. Daarna moet ik echt aan de gang voor Fedde, die is bijna jarig. Wel suf als ik voor iedereen alles maak, maar niet voor hem. Ik wil voor hem ook een rugzakje maken. Met uiltjes of auto's. Nog een paar leuke broekjes, Misschien een autozakje. Nog andere ideeën voor jongentjes die 1 worden?

Mijn Alexander begint alweer te gieren van de lach bij de start van ohoh Tirol, ik ga eens kijken wat ze nou weer uit halen...Fijne avond allemaal!Pin It

2 opmerkingen:

Daan zei

Ik ben erg geïnteresseerd waar jullie het vilt hebben gekocht. Het ziet er namelijk erg mooi uit.

Groet

Daan.

evamarie zei

Hai daan, wij kochten het bij hobbytotaalservice.nl. Als je verder vragen hebt, hoor ik het wel. Groetjes eva-marie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...