dinsdag 12 februari 2013

wonky log cabin - instant satisfaction

I made a wonky log cabin block for the creative quilt bee I'm in. I love the lay-back approach of just picking up a scrap, sewing, cutting a little, pick up another scrap, etc. Why haven't I made a wonky log cabin quilt yet? And why haven't you? I used a tutorial from quiltdad. It makes me smile picturing  a man behind his sewing machine, I think it's really cool. And he makes beautiful things too!

Ik heb een wonky en scrappy log cabin blok gemaakt voor de creative quiltbee. Wonky wil zeggen, maak het maar scheef, dat is de bedoeling, scrappy, gebruik je restjes! Ik vond het een heerlijk ontspannen aanpak. Pak een restje, naai het eaan, snij een beetje, pak een nieuw lapje. Niet te veel nadenken, geen precies gedoe, dat is zelfs niet de bedoeling. Dus dan komt de vraag op: Waarom heb ik nog geen wonky log cabin quilt gemaakt? En dan de volgende: Waarom jij nog niet?

Ik gebruikte een tutorial van quiltdad. Wie? Ja een papa die ook graag dekentjes maakt, ik heb het ook niet verzonnen. Ik moet er om grinnikken, maar ik vind het wel cool. Waarom ook niet? En hij maakt prachtige dingen!

Mijn blok

De 6 blokken, die samen doorgaan naar frankrijk
Tot gauw!


Pin It

1 opmerking:

swiid-swiet zei

Dat is ook net iets voor mij, niet zo precies hoeven meten en naaien!!
En ook nog een mooi resultaat...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...