zondag 22 mei 2011

Een heerlijk weekend

Iemand die ik ken schijnt misschien een iPad te krijgen ... (ik kan geen namen noemen, want die persoon lijkt dat niet te weten) Ik knutselde een iPad-hoes in elkaar van dik vilt. Met een vilten applicatie en een leuk voerinkje. De ervaring leert bij ons thuis dat allerlei ingewikkelde sluitingen niet echt toegevoegde waarde hebben bij de Ipad. Het is een kwestie van erin schuiven en in een la leggen. Dus die heb ik dan ook maar achterwege gelaten. Als iemand interesse heeft in een tutorial, laat het even weten.

Leuke collage he? Ik vroeg MiekK hoe ze dat deed. Die was zo aardig om een minitutorial op haar site te zetten. Bedankt MiekK! Hierbij het resultaat.

Gisteren hadden we de familie kneppers-de vlaam en inge kramer op de bbq. De Jongetjes (4 stuks, 4-4-2-1) wilden zowaar even poseren voor de foto. Dat hoefde ze mij maar 1 keer te zeggen natuurlijk!
Marijn, Morritz & Twan
 En vandaag ons Morritz zonder zijwieltjes gefietst!! We hadden de wieltjes van zijn oude kleine fiets afgehaald en toen fietste hij zo weg. (tip van oma!) Wel nog een lekkere bult gevallen, maar ja dat hoort erbij denken we dan maar...

Morritz aka "kampioener" fietsen

Fedde denkt, wat een gedoe, waarom juicht iedereen?
Superstoer
Tot Home Sweet Home, ik ga het proberen morgen te doen, xxEM
Pin It

4 opmerkingen:

Inge zei

Een iPad met een E?? Wie is dat??

marjan zei

ha eva, wat ben je toch heerlijk bezig! xxtante m

flooke zei

hey, ik ben wel geïnteresseerd in een tutorial! Ik heb namelijk een zelfgemaakte i-padhoes beloofd aan mijn schoonbroer, maar het lukt me maar niet om er aan te beginnen. Ik vind jouw ontwerp heel mooi, sober, maar voor een man moet dat niet meer zijn :-)

evamarie zei

Dank voor je reactie, ik probeer er van het weekend 1 te maken! groetjes Eva-Marie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...