zondag 15 mei 2011

Home Sweet Home - BroertjeB


Onze nieuwe bank voor aan de eetkamertafel, zelfgemaakt steigermateriaal en eikenhout
Home Sweet Home weer alvast op zondag. Maandag is voor mij een drukke werkdag en ben bang dat ik het vergeet of geen puf meer heb! Vlak voor Morritz geboren werd, kochten wij heerlijke eetkamerstoelen, van stof..... Niet zo'n goed idee achteraf. Inmiddels waren ze ingezakt door springende kinderen, smerig door fruithapjes, spagetthi en omgevallen limo's. Dus Alexander kocht als proef een nieuwe eetkamerstoel. Een wit plastic kuipje (wel design natuurlijk....) Ik vond het leuk om aan één kant van de tafel een bank te hebben, maar wat voor 1 dan en hoe krijgen we het in het budget en past hij dan. Dus BroertjeB is zelf gaan klussen vorige week en gister hadden wij een nieuwe bank aan de tafel! Helemaal zelf uitgedacht, gezaagd, etc. Ik ben supertrots op de bank en mijn Alexander!

Ik ben inmiddels aan een paar sneeuwbalblokken (zie verlanglijstje in zijbalk) begonnen met mijn amy butler stash. Een quilt voor op de bank, kussens, ik ben er nog niet helemaal uit.
Tot gauw!Pin It

6 opmerkingen:

Nanami zei

oh, ik ben helemaal verliefd op deze bank!
Geweldig idee.

Barbara zei

Zohee WAT een gave bank! Ziet eruit of hij wel tegen een stootje (en een fruithapje) kan.

Home sweet home...

Katja (Yane) zei

Knap!

Liene zei

Wow, wat een supermooie bank!

Spaghetti zei

Wat een supergave bank! echt precies mijn stijl!

Zillie zei

Wauw, wat een toffe bank! Wij gaan komende zomer ons huis verbouwen, ben volop inspiratie aan het opdoen en neem deze zeker mee:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...