woensdag 13 juli 2011

Je suis retourné!

Het was heerlijk in Frankrijk. De jongens en ik hebben genoten, van elkaar, de opa's en oma's, het mooie weer, het water en het eten! Leven als en een god in Frankrijk noemen ze dat! Ook weer lekker om thuis te zijn!

I'm back from my holiday in france, it was wonderfull! I'm glad my friend, aunt and sister amused my visitors with their guestposts!

Gelukkig zijn de trouwe lezers vermaakt door Inge met haar reis en taartverhaal, mijn tante Marjan, die een prachtige nieuwe header voor mij knutselde! Is het niet geweldig! Als je interesse hebt in iets moois als logo, kun je contact met haar opnemen via haar blog. En natuurlijk mijn eigen zusjeb Valerie over de keuzes voor de babykamer. En een supergave tuniek trouwens!

Ik heb in frankrijk natuurlijk niet niet genaaid. Dat is onderdeel van mijn ontspanning. Ik was in het huis van mijn ouders, daar staat ook een naaimachine. Ik heb deze keer het oude barrel links laten liggen. Gek word ik van dat apparaat. Het loopt vast, rijgt, nou ja, etc. Ik haalde hem uit de kast, we keken elkaar aan en hebben gezegd, dit jaar maar niet. Ik heb met de hand hexagons zitten naaien. Ik vind dat in zijn algemeenheid te langzaam gaan, maar wel bij tijd en wijle leuk om te doen. Zeker omdat je dat ook voor de tv kan doen. Wij keken voor de derde keer de 1e serie van de soprano's. Ach, wat leuk weer! Morritz heeft 15 keer gevraagd wat het werd en waarom het zo langzaam ging, mijn vader vroeg of het een placemat werd (alsof ik iets waar ik avonden aan naai aan mijn kinderen als placemat geef), nou ja, laten we zeggen de reacties waren wisselend. Ik vind het superleuk om te doen. Het wordt een tweede lap quilt voor op de bank. Ik weet nog niet in welk millenium klaar, maar niet alles is een wedstrijd (probeer ik mijn zoon ook meerdere malen per dag uit te leggen, dus...) Die ander, de sneeuwballen, ligt klaar om gequilt te worden.Ik denk deze keer ook met de hand, want ik wil verder met de soprano's en ik heb heel mooi handquiltgaren gekocht in frankrijk! Ik ga nog 2 weekjes naar de camping deze zomer, dus dan kan ik weer wat blokjes toevoegen!

Of course I did sew during my holiday. I spent my holiday at my mother and father's house in france. She does have a sewing machine, but let's just say he and I don't get along. I ignored him this year and made hexagons by hand. I loved doing it, especially in front of the tv at night while watching the soprano's for the third time. I can't promiss what year it will be finished though.


Hexagons van scraps, gemaakt in frankrijk 2011

Hexagons van scraps, gemaakt in frankrijk 2011
 Er was één van de laatste dagen een bosbrand in de buurt. Gelukkig snel geblusd, maar wel mooie foto's.
There was a forest fire in the neighbourhood.


In alle franse steden een draaimolen! Morritz vind het geweldig!

Fedde wil ook "zjudieboelen" jeu-de-boulen.
Ik zal nog meer showen, maar ik moet de foto's eerst even uitzoeken. Ik kreeg ook nog een verassing van Ann Nuttin op de deurmat!

I won Ann's give-away!

Give-away van Ann Nuttin gewonnen!!
Nu moet ik snel aan de slag met de instructies van don't call me betsy, want anders lig ik helemaal hopeloos achter straks,

tot gauw!Pin It

1 opmerking:

Desirée-ScrapDees zei

fijn te lezen dat je zo'n heerlijke vakantie gehad heb en ja we zijn prima vermaakt, terwijl je weg was hihi. En het kan wel rustgevend zijn om iets met de hand te doen, maar tegelijkertijd ook heel erg langzaam en fijn de leuke respons in de vorm van een placemet hihi, afijn weinig fantasie blijkbaar hahaha!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...