woensdag 8 februari 2012

100+ followers scrappy heaven give away!

I'm an absolute scrap addict.... I was assembling a set of scraps for my mouthy stitches partner and suddenly I thought of a give away! I have been thinking about a give away since I hit a 100 followers. I never thought I would get so many when I started blogging about a year ago. I love blogging, just typing out my thoughts and showing whoever wants to see my crafty creativity. For me it's a way to keep crafting and not letting it slip off the long list of things I have or want to do. I know some of you are waiting around for something new and it's a good motivation to make some time to craft and blog. 


So I'm giving away something I love! A set of scraps worth about a fat quarter. I hoard scraps, I keep even the smallest pieces. Selecting a set for the give away gave me all kind sof ideas of what to do with them.


How it works? Just leave a comment telling me what you love making of scraps. This give-away is to thank my followers, so if you are not a follower yet, please become one if you'd like to win. I will pick a winner randomly on valentinesday!


At the bottom of my post I'll show you what Alexander was making the other day.
Give away scrapsetje


Give away scrapsetje
Ik ben een absolute stofjes verslaafde, ik bewaar alle restjes. Ik was een set van deze restjes aan het samenstellen voor mijn ruilpartner bij mouthy stitches. Toen kwam ik op het briljante (al zeg ik het zelf) idee om nog een pakketje samen te stellen om mijn 100 volgers doorbraak te vieren. Wie had gedacht dat 100 mensen mijn blogje af en toe zouden bezoeken toe ik begon met bloggen een jaar geleden. Ik vind bloggen echt heel leuk. Het is een soort gewoonte geworden om af en toe mijn gedachten gewoon in te tikken en iedereen die het leuk vind te laten zien wat ik maak, wat me bezig houdt. Het is voor mij ook een manier om naaien en alles wat er mee te maken heeft niet van het lijstje wat ik moet en wil doen af te laten vallen. Ik weet dat sommigen van jullie zich afvragen waar ik blijf en dat is voor mij een goede motivatie om wat tijd te maken om wat te maken en om te bloggen.

Ik ga dus iets weg geven dat ik zelf ook wel zou willen winnen! Een setje stofrestjes in allerlei soorten en maten, met een paar stukjes lint. Wat moet je doen om te winnen? Een reactie achter laten waarin je vertelt wat je zoal maakt met restjes. Deze give away is om mijn volgers te bedanken, dus als je me nog niet volgt, moet je dat even doen. Ik zal een winnaar kiezen op valentijnsdag!

Ik zou nog even showen wat het resultaat was van het werk van de mannen.

Een gezaagde MDF plaat om de dradenbende te verstoppen. En onze nieuwe lampen!


Pin It

26 opmerkingen:

inie zei

wat leuk!!
Ik wil heel graag mee doen met de give-away!
Ik kan persoonlijk nog niet zoveel zelf maken maar het lijkt mij wel leuk om te gebruiken voor een knisperdoekje of eventueel een kussentjes van restjes.

Alvast bedankt!
ine

Kris zei

Jaaa leuk! Dat vind ik natuurlijk ook wel leuk om te winnen!
Leuk hoor 100 volgers! Van harte!

En wat ga ik er van maken? Nou applicaties! En vooral NAMEN! Overal stik ik ze op! Leuk hoor! Ik bewaar ook altijd mijn restjes! Zelfs de allerkleinste! Ik zou ook even een linkje plaatsen! Daag!

Judith zei

Jeej! 100 volgers! En wat een gaaf systeem voor jullie draden, dat hebben je mannen goed gedaan!

En als stofjes-addict word ik natuurlijk ook heel blij van jouw mooie scraps. Wat ik er zoal mee doe:
*Quilten *Stoffen-lus sleutelhanger *Boekomslagen * Knikkerzakjes *Bean Bags (al dan niet met geappliceerd met cijfers/letters, ook van reststofjes :) *Vlaggetjes-slinger *lampenkapjes bekleden *patchwork poppendekentje *stoffen bloemen *op kaartjes letters/kerstboom of ander figuur naaien....

Sofie zei

Toffe kleuren, zal een linkje plaatsen, hé, heb trouwens ook een give away lopen!
Groetjes Sofie

Kimberley zei

oh leuk zeg, zoveel kleurrijke stofjes.
ik gebruik het vooral om te appliceren of om te plakken met mod podge.
ik doe dan ook graag mee.
liefs,
kimberley

Anika zei

Ik die mee met die kei leuke idee!

Nienke zei

HOERA voor je blog!
En voor de give-a-way, ik doe graag mee!

Kreatita T zei

Superleuk zeg! Ik doe ook graag mee :)

ivoorwit.blogspot.com zei

Dat is leuk. Ik wil graag iets doen met die "vingerhoedjes" (heten ze zo?) Maar ook voor iets van crazy-patchwork of frutseltjes voor de kleinkinderen zijn ze heel geschikt. Je ziet ideeën genoeg. Nu maar duimen.......
Groetjes, Thea R.

Sofie zei

Wat een leuke stofjes. Ik zou er een quilt mee maken voor de pasgeboren baby van een vriendin, zodat die kan genieten van een zacht en kleurrijk dekentje.

Especial and More zei

Ik vind het leuk om mee te doen (ben ook een beetje stofjes verslaafd). Ik ben volger geworden en zet een link op m'n blog.

CreativEls zei

Hallo,

Leuke give-away, ik hou ook van stofjes.
Ik zou bekijken wat ik kan combineren met mijn eigen stofjes en waarschijnlijk maak ik er boekenleggers van.
Ik ben een nieuwe volger geworden.

Lieve groetjes,

CreativEls
http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

Desirée-ScrapDees zei

oh wat een leuk idee zeg, gaaf! En wat ik ermee zou maken? Heb je even?
Komt ie: tasjes, mandjes, hartjes, portomoneetjes, etuitjes, sleutelhangers, hoesjes, mapjes, nouja kortom van alles en nog wat. Momenteel staat mijn freubelplezier even op een laag pitje vanwege wat gezondheidsproblemen(komt goed hoor, niets ergs hoor) maar daardoor is de inspiratie mega ver te zoek, maar wie weet met deze restjes? Ik zou in ieder geval graag een gokje willen doen! Enne volger was ik al, dus daar wordt je niet veel wijzer van hihi!

Juffrouw Koekie zei

Wauw, zoveel leuke hippe motiefjes!
Ik doe graag mee!
Ik gebruik restjes stof graag voor cadeautjes af te werken bvb. stofje op dun karton kleven en hierop zelfgemaakt brocheke hangen of zelfgemaakte kaart mee versieren of...

Pleuntje zei

Van stofjes kun je nooit genoeg hebben, sprak deze nieuwe volger. Daarom doe ik graag mee. Wat ik met de stofjes ga doen, dat weet je maar nooit maar van pas komen ze zeker. groeten Petra

Lidewij.me zei

Oh wat leuk! Ik doe graag mee!

Wat ik met de stofjes zou doen... Geen idee! Een labeldoekje maken, een ballonbal, gebruiken om ze als letter ergens op te stikken (naamslingers maken), quilten... Wat er op dat moment maar handig is!

tante b zei

hi eva, gefeliciteerd! met de 100e en dat leuke plafondding! zou graag in aanmerking komen voor de lapjes! natuurlijk om poppenkleertjes te maken voor de poppen van de babies van zusjes b! heb net weer een paar beeldige exemplaren gemaakt al zeg ik het zelf haha. xxm

Biebie zei

stofrestjes zijn altijd leuk, ik gebruik ze om allerlei applicaties te maken op mijn naaisels, knoopjes mee te overtrekken, haarspeldjes te maken of mijn nichtjes mee te laten knutselen (stofjes plakken ipv papier vinden ze zalig)

Margot zei

Hallo,

Ma die stofjes zijn zooooooo leuk, ik kan er echt niet aan weerstaan om deel te nemen.
Wat zou ik er zoal mee kunnen maken? Lintjesbloemen,sleutelhangers,fopspeenhangers,letters om namen te maken,bladwijzers,eiermutsjes,bloempjes, om kaarten af te werken bij scrappen,speldenkussentjes, GSM-zakjes, knikkerzakjes, en zo kan ik nog uuuren doorgaan, ideëen genoeg.
Groetjes,

Margot

johan en henny zei

O wat leuk ben gek op al die stofjes! ik maak er een quilt van!
groetjes henny

Sow Cute! zei

Gefeliciteerd met je 100 volgers! Op naar de volgende 100... En natuurlijk doe ik ook graag mee met je give-away.. Ik spaar zelf ook altijd alle restjes om weer wat leuke kleine dingen mee te beplakken, naaien of om te gebruiken voor inspiratieboekjes, collages enz.. Succes met je blog en ga vooral door!

Annemieke de Ruiter zei

Gefeliciteerd met je (meer dan) 100 volgers. Ik heb je net pas ontdekt en vind je blog inspirerend en kleurrijk. Is dat andere blog ook van jou? 'Vanmijvoorjou'? Wat een goed idee, die volg ik dus ook. ;-)
Groetjes!

Oh ja, wat ik er van zou maken? Dat weet ik pas als ik ze de vormen van de stofjes zie.

Ipie zei

Leuke give-away.
Er zijn een paar baby's op komst in mijn omgeving dus ik zou er label-doekjes en kleuren=boekjes mee maken!

Groet, Ipie

♥ Jantina van Veelen ♥ zei

supertof, ik doe mee hoor! I loooove stofjes! Ik geef ook iets weg, doe je mee?

supersara20 zei

I am making a string quilt and can always use more scraps for that! Also have a postage stamp quilt in the works that needs more scraps!

Anoniem zei

Wat eeb leuke stofjes. ik doe zeker mee aan de give-away.
Groetjes
Gratienne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...