donderdag 27 september 2012

zippy pouch, swapping & wedding preparation

I made my aunt and hardcore blog follower a little gift for her birthday!
Ik maakte voor mijn tante en blogvolger van het eerste uur een klein kadootje voor haar verjaardag. Dit is hem Marjan en hij komt mee met mam! Wil je er ook 1 maken, zie hier mijn tutorial. Ik gebruikte 1 van mijn favoriete "tekst" stoffen met een knalle rose. Ik naaide er een hexagonnetje op en maakte een passen lintje aan de rits.


I also cut the squares for the scrap vommit swap. I just love going through fabrics. I put some aside to make my niece a baby blanket "ticker tape style". I made one before here. The tutorial is on sew mama sew. This is what I'm sending my partners!

Ik ben ook lekker aan het snijden geweest voor de scrap vommit swap (de naam vind ik nog steeds niet zo aantrekkelijk). Ik vind het heerlijk om zo een beetje door mijn stofjes te neuzen. Ik legde alvast wat scraps apart voor een poppendeken voor mijn nichtje die straks 1 wordt. "ticker tape style" ik maakte er al eerder 1 hier en je vindt de tutorial op sew mama sew. Dit is het pakketje dat naar mijn 3 ruilpartners gaat. 49 vierkantjes pp!


My best friend is getting married tomorrow and I'm preparing every ones clothes. Our family theme, how corny is that, wil be aqua/petrol. So I bought all my boys a matching tie, which will match my outfit. Look how cute. I will share some pictures of us dressed up soon!
Mijn beste vriendin trouwt morgen en ik ben alle spullen aan het klaar leggen. Ons gezins themakleurtje (hoe erg is dat??) is turquoise. Ik heb voor alle 3 de mannen een turquoise das en dat past dan ook weer bij mijn outfit. Kijk hoe leuk! Ik zal natuurlijk snel foto's laten zien van mijn opgedofte gezin LOL!

Tot gauw!Pin It

1 opmerking:

tante b zei

ben heel blij met dit nieuwe etuitje!!! ga een mooie toepassing voor hem bedenken. zag ook het kussen van mijn zusje b! heel mooi. ze is er blij mee. xx

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...