woensdag 31 augustus 2011

gymtasje Noor

I have some time for myself since Fedde is asleep and Morritz at a party. I have a whole list of things I want to start. I made my niece a reversible gymbag for her birthday next week.

Het is heel luxe. Fedde slaapt tegenwoordig s'middags en Morritz heeft een partijtje. Ik heb dus even voor mezelf. Nadat ik naar de stofzuiger gekeken heb en de wasmand ingeschat heb, ben ik gewoon lekker naar boven gegaan! En ik heb allerlei plannen. Ik heb zulke leuke stofjes voor broekjes en ik moet die van made een keer maken voor Fedde. Bovendien is hij ook uit al zijn broeken gegroeid. Ik moet natuurlijk weer twee blokken maken voor de Farmers wife, maar ook stofjes kiezen en een plan maken voor de quilt voor de baby van Lenore. Nou ja, maar ergens beginnen en dan zien we wel.

Ik maakte een nieuw speenkoord van legostof, volgens mijn van kokka (japans) voor Fedde, zie hier de uitleg. Die dingen blijken net als de spenen zelf op mysterieuze wijze aan de lopende band te verdwijnen.

Lego speenkoord voor fedde
En een gymtasje voor Noor, die volgende week jarig is. Het is een tasje om op school aan de kapstok te hangen. Leek me wel lekker om hem niet dicht te maken, dan kan de boel een beetje luchten. En ik heb hem omkeerbaar gemaakt voor de afwisseling. De opdracht was bloemen en vlinders, nou ja dat doen we dan!

Omkeerbaar Gymtasje verjaardag Noor, bloemen en vlinders, zelfgemaakt.

Omkeerbaar Gymtasje verjaardag Noor, bloemen en vlinders, zelfgemaakt.

Omkeerbaar Gymtasje verjaardag Noor, bloemen en vlinders, zelfgemaakt.
Nu gauw aan de slag,Pin It

2 opmerkingen:

Kaatje zei

met wat geklik op je blogje beland, wat een leuke blog. Ik ga je zeker volgen om wat mooie ideetjes op te doen.
Je bent altijd welkom om ons blogje ook een bezoekje te brengen.
Groetjes
www.kaatje1010.blogspot.com

Katja (@Yane) zei

Wat een prachtige gym-tas! Super leuke stofjes! Héél knap!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...