zaterdag 27 augustus 2011

babyshower Valerie

I couldn't say anything before but today was my babysisters surprise babyshower! I gave her the finished kaleidoscope, which I couldn't yet show you yesterday for this reason. When te baby is born I will make te name on the back. I'm thinking white letters. It's a shame she won't tell me yet! lol :-) I'm also including some pictures of the party with a lot of handmade gifts!


Ik kon natuurlijk niet zeggen dat die vandaag was en dat ik daarom mijn vingers blauw heb zitten quilten! Het was namelijk een verassing! Nou en verrast was ze. Haar meisjesfamilie en vriendinnen waren er allemaal. Behalve mijn zus Lenore, dat was heel jammer, maar daar was echt niets aan te doen. We hebben haar gemist!

Ik heb beloofd om de leukste foto's op mijn blog te zetten en let op, want er zitten ook allemaal leuke handgemaakte kado's bij (maar nog niet allemaal, he Lenore?).

We beginnen natuurlijk even bij bloed zweet en tranen van mijn kant. De Kaleidoscope is klaar! Ik heb wel tegen Valerie gezegd dat ik hem nog even terug wil, zodat ik tzt de naam van de beeb erop kan maken. Die wil ze nog niet zeggen, flauw he? lol

Achterkant Kaleidoscope quilt "baby Valerie"

Voorkant Kaleidoscope quilt "baby Valerie"
Grappig dat de lucht alsmaar donkerder wordt in de achtergrond. Ik zal nog een keer foto's maken met beter licht. Nog 1tje dan;

Kaleidoscope quilt "baby Valerie"
Wat een verassing!

Wat veel Kado's!

Met de trotse vader en oma

Met nichtje die vertelde dat ze ook zwanger is!

Superleuke zelfgemaakte etagere door Marie-Claire (bestellingen kunnen doorgegeven worden!)

Zelfgebreide voetenzak door vriendin Dominique
Het was een feest. Nu mag ik even een uurtje bijkomen en gaan we naar de verjaardag van mijn beste vriendin en Morritz zijn beste vriend. Hij 5 en zij 35. Net als Morritz en ik in oktober!

Tot gauw


Pin It

1 opmerking:

marjan zei

wat is valerie zwanger! mooi om te zien. de quilt is prachtig geworden. ben ook zeer benieuwd naar baby's naam!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...