zaterdag 1 oktober 2011

patchwork tasje met lus

Yesterday evening my Alexander was out on the town with his friends. I finished this cute wristlet from a tutorial from Pink Penguin.

Gister was Alexander de hort op. Zo'n vrijdagavondje voor mezelf is ook wel eens heerlijk. Ik ben lekker aan het naaien geweest en lekker "the voice" gekeken. Ik maakte dit ritstasje met lus van de tutorial van pink penguin. Hij was gemakkelijk te volgen. Het zijn restjes in groen en aqua met een hele grove grijze linnen uit de opruimingsbak van Ikea. De hoesjes voor pasjes in de binnenkant maakte ik van mijn nieuwe olifantenstof die ik kocht bij de fabricworm. Ik zou daar alle stofjes wel willen hebben! Ik quilte hem met de hand even door voor de televisie. Altijd rustgevend werk en zo'n klein oppervlak is dan zo gepiept eigenlijk. Zo zie je maar dat stofkeuze heel bepalend is. Die van Pink Penguin zelf is heel anders, maar ook heel leuk!
Er zijn zoveel leuke projecten te vinden op internet, je weet gewoon niet waar je moet beginnen. Kijk voor meer inspiratie ook in mijn kleine verzamelingetje links naar leuke tutorials.
Patchwork Wristlet
Pink Penguin wristlet
Tot gauw,Pin It

4 opmerkingen:

Inge zei

Leuk! Zeker te moeilijk voor ons al weekendworkshop?

Lonneke zei

Leuk ritstasje, Eef!
Wat een weer op 1 oktober, maar...de oliebollenkraam staat wel al op het plein! lon xx

evamarie zei

Vandaag kruidnoten eten in een korte broek!

evamarie zei

Kunnen we doen hoor ing. Afhankelijk van talent en interesse kun je hem ingewikkelder maken!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...