zaterdag 15 oktober 2011

Zelfgemaakte kado's

My son is going to several birthday parties this week and I made some handmade gifts for them. We chose the fabrics and what we made together, then he went to play and I to work/sew.
I used one of Noodleheads great tutorials. This time the zakka inspired pencil pouch, but you should try all! I really love how simple and straightforward they are. I ordered the names and they were precut and ironed on. H's giving the first one away as we speak, so I'm looking forward to the reactions.


Morritz heeft deze week een paar parijtjes en verjaardagen. Ik besloot om wat kadootjes zelf te maken. We kozen samen de stofjes en het ontwerpje. Daarna ging hij spelen en ik achter de machine. Ik gebruikte weer 1 van Noodlheads geweldige tutorials. Deze keer de zakka inspired pencil pouch, maar je zou ze allemaal moeten proberen. Ze legt het heel simpel uit met goede foto's en de ontwerpen zijn super. Ik bestelde de letters voor de namen hier. Het uitsnijden uit strijkvelours is namelijk een heel precies en tijdrovend werkje. Je kunt hier de kleur, de grootte en het lettertype zelf bepalen. Het ziet er prachtig uit en wordt snel geleverd. Het stofje met de auto's is weer een van mijn amerikaanse aanwinsten, verder zijn het stofjes van de markt. Ik gebruikte mijn zelfgemaakte labels voor de meisjesversie. Ik streek daar ook een kant en klare applicatie van de Hema op, ook die kan je zelf maken met strijkvlieseline, maar gemak ging even voor!Voor de jongens versie vond ik het label minder stoer en zette ik een stempel binnen in. Die heb ik hier besteld. Ik neem me al tijden voor om me zelf ook eens te wagen aan het maken van een stempel, maar meer plannen dan tijd... Nu nog even een rugzakje, waarover later meer!

Tot gauw!
Zelfgemaakt kado, etui meisje

Zelfgemaakt kado, etui meisje

Zelfgemaakt kado, etui jongen

Zelfgemaakt kado, etui jongen
Dit is de versie van Noodlehead met een geappliceerde auto!
Pin It

1 opmerking:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...