zaterdag 13 april 2013

Bits and Pieces

My quilty friend Lotje and I went to the quilt-and patchworkfair in our neighborhood. We saw some lovely very old quilts and some inspiring new ones. Though the modern movement is not so much represented here in holland. Of course we scored some lovely fabric and other things.

Mijn quiltvriendinnetje Lotje en ik zijn samen naar de quilt- en patchworkdagen geweest. Er was een tentoonstelling van prachtige oude quilts, heel leuk om te zien. En ook wel een paar nieuwe inspirerende ideeën opgedaan. Het viel ons wel weer op dat de "moderne" stroming (wat dat dan ook precies mag zijn) nog niet zo heel goed vertegenwoordigd was op de beurs. Natuurlijk hebben we wel leuk geshopt.


I also made the Japanese X&+ blocks Nicolette asked us to make in the first round of the comfort circle of do good stitches. 
Ik maakte ook de Japanse X&+ blokken die Nicolette ons gevraagd had te maken voor de Comfort circle van do good stitches. Ik ben naar deze nieuwe Europese cirkel overgestapt, waar ook veel van min Double Dutch vriendinnen nu in zitten. Nicolette vroeg ons ze wat groter te maken. De tutorial van de kleinere versie vind je hier. Het is 1 van mijn favo blokken, ik wil er graag een keer een quilt van maken.Tot gauw!Pin It

1 opmerking:

tante b zei

ze zijn inderdaad mooi deze x-blokken!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...