vrijdag 16 november 2012

a little bit of everything

I was in a swap and received my fabrics from other lovely contributors. I'm sewing something out of character (design and fabricwise) for my mom and I got my first 4x5 block!

Ik deed mee aan de lapswap van By kriss en kreeg leuke en "interessante" stofjes van anderen. Dingen die je zelf niet direct zou kiezen, maar dat is juist de lol, dat zet je weer eens aan het denken. Die roze zijden vind ik wel mooi voor en speldenmapje (zibdoes.blogspot.com) ofzo. Die met de poezen van Riet moet dan maar ergens in een poezenmandje van een vriendinnetje eindigen, van Corrie de konijntjes die heel goed een luiermapje zouden kunnen worden en van de gelukkigehuismus.blogspot.com die mooie grafische stof, tja dat kan nog van alles worden. Bedankt allemaal dames!


Voor mijn moeder ben ik bezig met een "tree-skirt", het principe vind ik al heel ingewikkeld te snappen, maar goed mam wil het graag. En dat doen we dan ook nog met op zichzelf heel mooie kerststofjes met vogeltjes en besjes, strikken, gouden glitters en hulst, het soort stof wat je in mijn huis noooit zult vinden. Maar goed we kochten ze al vorige jaar samen en het moet toch af voor de kerstboom op gaat! Dus aan de slag! Dat gaat gebeuren met deze tutorial, hij wordt volgens mij heeeeel leuk (voor bij mam (-;)


Ik heb ook mijn eerste blok binnen van de 4x5 bee. De mijne zijn natuurlijk al onderweg met de postbode over de oceaan!
Tot gauw!Pin It

2 opmerkingen:

Kris zei

Fijn, je hebt ze....één dingetje...mmezsazsa deed niet mee....ff goed lezen, het was namelijk een ideetje om er iets van haar te maken. weet zo niet meer uit mijn hoofd van wie. succes met je creaties!

Kris zei

Such pretty fabrics! I love your blog!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...