vrijdag 28 december 2012

the weather outside is frightfull

I have a hard time letting go of christmass this year, hence the title. But it is truelly frightfull! No snow but rain.... So we went swimming this mornig and did a trip to the carwash, now fore some cocooning at home! I have some gifts to share. I made Alexander and my mom pillows for christmas!

Ik kan de kerstsferen moeilijk loslaten dit jaar. De tijd gaat veel te snel. Maar het weer buiten is dan ook echt frightfull. We zijn vanmorgen lekker gaan zwemmen en hebben de auto's gewassen en gezogen, dus nu lekker binnen! Help me herinneren dat ik me in een volgens huis (mocht het er ooit van komen) me niet uit een open haard laat praten. Ik heb nog wat kado's te showen. Ik maakte voor Alexander (lees ook voor mezelf natuurlijk) nieuwe kussens voor de kerst. En voor mijn moeder ook 1. Met paspel en hotel sluiting. De uitleg voor de hotelsluiting vind je hier.

Voor Alexander gebruikte ik hele chique Amy Butler home decor stof. Dat is net wat dikker en glanst mooi! Het is wel prijzig, ik kocht het hier toen ze een keer een 25% kortingsactie had. Aan een halve meter heb je genoeg voor 1 kussen en houd je nog een klein beetje over. De paspel is voor alle kussens een hele mooie zilveren gedraaide, die kocht ik een keer op de stoffenmarkt in utrecht!


Voor mijn moeder gebruikte ik boekenstof. Ze heeft een tik met  dingen met boekenprints. We hadden vroeger ook boekenbehang op het toilet.

Tot gauw!Pin It

1 opmerking:

Anoniem zei

Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon everyday.

It's always interesting to read through content from other writers and practice a little something from other sites.

Feel free to visit my weblog :: natural cellulite treatment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...