donderdag 30 juni 2011

guestblogger tante b

zusje b vroeg mij, haar tante b, om een header voor haar blog te maken. ik heb zelf al lang een weblog. eerst een voor onze wandelclub, de dames wc, waarvan eva-marie's moeder helga, mijn schoonzusje, ook 10 jaar lid was. daarna een over mij zelf en mijn werk, dol als ik ben op biografiƫn: www.marjanbey.web-log.nl
als vormgever schrijf ik mijn naam al heel lang met een y. dat vind ik mooier/grafischer dan een ij. uit onze stamboom blijkt dat al eeuwen zelfs leden van hetzelfde gezin hun naam willekeurig met een ij of y schrijven. beij(y)en zijn niet zo moeilijk.
ik ben gaan zoeken naar een plaatje van 3 zusjes, liefst van stof en kwam terecht bij deze beeldige matryoshka dolls, gemaakt door brenda d van bddesigns.blogspot.com. eva-marie vond hem mooi. gemaild met brenda en toestemming gekregen om de foto te gebruiken. kijk op haar blog (zie de links in de rechterkolom), ze maakt hele mooie dingen.
trots ben ik op mijn nichtje b. zo druk met haar werk, haar jongens en toch tijd vinden voor deze leuke hobby en dit blog. en wat een productie!
nichtje b heeft het van geen vreemde, haar oma kon prachtig handwerken, haar moeder is ook altijd bezig met borduren en breien en ik knutsel ook wat af.
de laatste tijd vind ik het leuk om poppenkleertjes te maken voor zusje van zusje b, maar daarover later meer...
ik ga deze dagen nog verder rommelen met de header, het is nog niet helemaal zoals ik wil, tot dan, tante bPin It

1 opmerking:

Anoniem zei

Supergaaf jongens dat jullie Zo bezig zijn! Ik lach me suf hier in de wifi zonevan de mall, mensen kijken me heel gek aan, xxem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...