donderdag 23 juni 2011

Give-away 60 volgers

Tatatatatatatatatataaaaa! 2 winnaars! Het lukt me nog niet om dat dingetje te laten zien, maar ik heb weer random.org gebruikt. Zoals gezegd hebben alle opmerkingen tot ik 60 volgers had meegedaan behalve An Nuttin en Maarnietvangrijs die vorige keer wonnen. (geeft niks Judith, volgende keer beter!) Ik vond het superleuk om de reacties te lezen en spannend om te kijken of er weer volgers bij waren. Ik ga het zeker nog eens doen na de vakanties!

Het zijn geworden:
Liane van Petite Fee
Désirée van iDee(s) van Désirée

Gefeliciteerd. Ik stuur jullie een mailtje voor de contactgegevens of mail mij even (evamariebeij(at)gmail(dot)com)!

The winners of the 60 followers give-away! Congats!
Beneath I'm showing the backing of my snowballquilt, made with amy butler solids and a little purse for the cards my son collects. He doesn't understand the concept of trading te ones he already has and gives them away to his classmates (and then complains at home that he has none left)


Ik had ook beloofd om de achterkant voor mijn sneeuwbal quilt te showen:
Achterkant snowballquilt, lieftallig opgehouden door BroertjeB

De Snowballquilt met de laatste rand er om heen.
Ik maakte ook een verzamelzakje voor de dierenkaartjes van Morritz. Hij had me een roze met strikje ontfutselt, toen moest ik beloven dat ik er 1 voor "jommes" zou maken! Hij gaf spontaan al zijn dierenkaartjes weg op school. Klaagde thuis natuurlijk dat hij ze niet meer had. Ik probeerde het concept ruilen uit te leggen, maar hij zei heel gedecideerd dat hij niet wilde huilen. Ik moest maar gewoon weer boodschappen gaan doen. Tís een schatje, maar soms....

ritstastje voor dierenkaartjes de "jommes" versie
Mijn vakantie komt in zicht! Ik heb er zin in! Tot gauw!

Pin It

2 opmerkingen:

Petite Fee zei

Wat lees ik nu??? Ben ik 1 van de winnaars?? Jippie, wat ben ik blij. Wat zal jouw ritstasje goed gebruikt worden. Ik stuur je zo een mailtje.

Desirée-ScrapDees zei

oh heb ik ook gewonnen? wat gaaf zeg, ga je gelijk een mailtje sturen, zo leuk!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...