maandag 13 juni 2011

Home Sweet Home - my sewing space & iPad sleeve tutorial (fathersday gift)

The sewing room. My domain, but also the only extra room, so I have to share with a bed voor guests and all other things that we don't want to throw out, but don's use every day! I have to organise often, but it makes me very happy to have a little space of my own. Where I am right now! I made a tutorial for an iPad sleeve. I made the sleeve for fathers day. It's in dutch, but if you's like one in english, let me know!

De naaikamer, mijn domein. Ook de enige kamer die over is en dus opslagplaats voor logeerbed en allerlei wat niet weg kan, maar ook niet dagelijks gebruikt wordt. Regelmatig opruimen dus om niet overspoeld te worden....
Lekker lang werkblad voor het raam. Veel dingen ook wel eronder opgeborgen,

Het logeerbed.

Het uitzicht vanaf mijn naaimachine op de tuin en de schuur. 
Voortdurend georganiseer om alles een beetje netjes te houden. 
Ik maakte ook een tutorial voor de iPad sleeve zoals beloofd. Tip voor vaderdag!
Klik hier voor PDF
Het meest lastige was om dik vilt te vinden dat groot genoeg was en dat niet zo duur was. Hier is een link. Alexander heeft ze gebeld en een groter stuk gevraagd
Tot gauw!Pin It

10 opmerkingen:

Marja zei

Wat een gezellige hobbykamer.

Barbara zei

Wat een supersleeve! En een superplek om dat moois te creƫren!

Home sweet home.

flooke zei

dank je voor de tutorial! maar... het lukt me niet om de pdf te openen...:-(

Zillie zei

wat een superideetje! ik ga het maken! je linkje doet het alleen niet, waar je de vilt kan kopen!

evamarie zei

Ik heb de link naar het vilt ook in het bericht gezet nu! Ik hoop dat je het kunt vinden. Alexander heeft ze nog even gebeld voor een wat groter formaat. Ik maakte 2 iPadsleeves en de macbook hoes ervan.

evamarie zei

Ik heb even getest en ik krijg de pdf wel geopend. Misschien een klein beetje geduld (met de foto's is het best wel een bestand). Ontbreekt het mij ook wel eens aan moet ik toegeven ;-). Succes en weltrusten!

evamarie zei

Laatste dan: als je op de foto klikt lukt het idd niet, je moet even op het tekstje eronder klikken!
Leuk dat jullie hem leuk vinden! Ik was zelf ook zo enthousiast over de appeltjes!

flooke zei

het lukte me nog steeds niet om de pdf te openen, maar als ik het probeer via internet explorer (ipv mozilla firefox) lukt het wel!;-)
ik ben zooooo blij ermee, nogmaals dank je wel!

evamarie zei

Ik zat vanacht nog te bedenken dat het wel belangrijk is de maten even na te meten ivm de versie van de iPad die je hebt en hoever je hem er in wilt hebben! Ik zou het vervelend vinden als hij dan net te wijd of te kort of te lang is. Even meten dus! Ik heb de tutorial een beetje aangepast.

Zillie zei

Wauw, wat leuk dat je nog zo meedenkt! Het linkje doet het nu wel, eens kijken of ik ook zo'n mooie hoes kan maken! even opmeten hoe groot die ipad is. je ziet het resultaat, als ik resultaat behaal:) wel op mijn blog!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...