maandag 13 juni 2011

Zelfgemaakte webshopmarkt in het Griftpark in Utrecht!

I went to a hip and handmade market yesterday in Utrecht (the Netherlands). I was very disciplined but couldn't resist beautiful Smafolk shirts and a lunchbox from Lego. Don't forget to join my giveaway by following me and leaving a comment. If I have 50 followers I will giveaway two cutie pouches. I ship internationally!

Als je nog niets te doen hebt vandaag en je hebt zin om een beetje ideeën op te doen en je mede-knutselaars de winter door te sponsoren, dan heb ik een leuke tip! Ik ben gister naar de hippe zelfgemaakte markt in het Griftpark in Utrecht geweest. Klik op deze link en deze link als je meer wilt weten. Het was natuurlijk heerlijk weer en er is een enorme grote leuke speeltuin bij, dus mijn mannen hebben zich ook prima vermaakt.
Ik heb me natuurlijk heftig ingehouden en zoveel mogelijk ideeën in me opgeslagen. Maar er was discipline voor nodig. Ik heb me wel laten verleiden door een Lego brooddoos. Jullie hebben wel kunnen lezen dat Alexander en Morritz hardcore Lego-fans zijn. En door 2 t-shirtjes van Smafolk. Die had ik al vaak gespot op het internet, ook de pakken. Ze zijn best prijzig, maar ook in real-life waren ze niet te weerstaan. Echte Zweedse kwaliteit!

T-shits van Smafolk en een lego brooddoos voor school van de hippe handmade markt in utrecht
Volgende week heb ik met mijn middelste zusje b afgesproken om naar de stoffenmarkt in Utrecht te gaan. Dat is echt een paradijs voor stofjesverslaafden zoals ik. Kom ik nog iemand van jullie tegen daar?
Vergeet niet om mee te doen aan mijn giveaway (zie knop rechtsboven)!
Tot gauw!Pin It

3 opmerkingen:

Happy in red zei

Wat grappig, ik was er ook gisteren!! (Foto's en goodies op mijn blogje!!) Ik heb geen kinderen, maar gelukkig was er ook genoeg te zien (en kopen, uh oh) voor grote kinderen :-) En eh, ik ben regelmatig te spotten op de lapjesmarkt in Utrecht, is inderdaad een snoepwinkel (je bent gewaarschuwd!).
Groetjes, Esther.

Zillie zei

ooohhh... ik lees je blog nu pas! Zonde, ik had er ook wel heen gewild, klinkt superleuk! En je aankopen zijn ook heel leuk:)

Inge zei

Ik vind de iPad sleeve echt fantastisch!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...