zaterdag 28 april 2012

Draakje - Dragon boy

I made Fedde a dragon cape for his birthday next week! It was really quick and I like the result. I free motion quilted the quilt my sis made and that went pretty smooth too!


Aangezien het toch een suffe regenachtige middag is, maakte ik voor Fedde's verjaardag in een handomdraai een drakencape met deze tutorial van meisjesmama! (ook een roodkapjesversie) Het is lekker simpel en goed opgeschreven, Ik gebruikte een fleecedekentje van ikea, wat overgebleven vilt dat ik ook gebruikte voor de iPad hoesjes (klik voor tutorial en verkoopadres stevig vilt), en een lapje donkerblauwe katoen. Hij zelfs tweezijdig!


Morritz is het iets te grote pasmodel

Leuk he?
Als je minder zin hebt om te naaien is de nog simpelere versie een doormidden geknipte hoodie met drakenstekels er tussen. Ook megacute, zeker voor wat kleinere draakjes

Tutorial op "the pinterest project"

Ik quilte ook de deken die Valerie maakte, dat lukt weer erg goed. Echt heel verslavend dat free motion quilten / meanderen! Valerie gaat de bies er nog omheen zetten.

De deken van Valerie


Tot gauw!
Pin It

1 opmerking:

LOTJE zei

Wat een activiteit allemaal. En die mantel echt perfect, en zo schattig in gebruik. Heel leuk om te zien en te lezen weer.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...